0722 469 185 / 0744 580 025 cornel@rebelgrafix.ro Com. Chiajna Sat Dudu Str. I.L. Caragiale No.91

Despre noi

Principiile noastre

Seriozitate

Calitate garantata

In viziunea noastra un client satisfacut este cel ce ne recomanda serviciile sau se intoarce pentru o noua colaborare, de aceea am ales sa ne respectam clientii si proiectele precum am vrea sa fim tratati noi personal. Pe parcusul anilor de activitate am onorat toate proiectele si fiecare necesitate a clientului a fost satisfacuta la cele mai inalte standarde.

ECO

Prietenosi cu natura

Toti simtim efectele incalzirii globale si ale poluarii in general, de aceea noi am optat pentru o gama de produse cat mai ECO, pentru ca la fel ca dumneavoastra ne dorim o viata lunga, sanatoasa si fericita. Noi am ales ECO pentru o viata mai buna, daca in fiecare zi ni se mai alatura o persoana curand vom avea ceea ce am visat din totdeauna, un trai mult mai sanatos!

Experimentati

Am evoluat cu timpul

La fel ca si dumneavoastra, atunci cand investim in ceva anume dorim sa fie superior calitativ, de aceea noi am evoluat in permanenta si am tinut pasul cu toate tehnicile noi aparute, pentru ca dumneavostra sa beneficiati de cele mai calitative servicii!

Centrale termice cu inductie magnetica

Magazinul nostru

Am optat pentru o asenemnea centrala pentru ca m-am gandit la o investitie in timp si nu am regretat, merita din orice punct de vedere!
Adam Avreiescu
Director gradinita
Am 3 apartamente cu 3 cerntrale termice diferite si cea mai buna este cea electrica cu inductie magnetica, este investitia perfecta!
Alex Mihai
Manager corporatie
Am auzit de centralele astea de la un prieten si tot el mi-a recomandat sa iau de aici, super baietii, foarte prietenosi si iti stau la dispozitie cu orice ai nevoie! Recomand!
Bogdan Vasile
Functionar public

Fi in pas cu tehnologia!

Tehnologia este in continua evolutie, noi te putem ajuta sa iti menti caldura in camin cu tehnologie de ultima generatie la un pret redus!